cover

Download Songs Anne Faber Tweede Procesdag Tegen Michael P only for review course, Buy Cassette or CD / VCD original from the album Anne Faber Tweede Procesdag Tegen Michael P or use Personal Tone / I-RING / Ring Back Tone in recognition that they can still work to create other new songs. DMCA Removal Requests Send to
Download Full Album songs Anne Faber Tweede Procesdag Tegen Michael P Click Here

Title : ANNE FABER: Tweede procesdag tegen Michael P.
Description : De tweede dag van het proces tegen Michael P. (28), die bekend heeft Anne Faber (25) te hebben verkracht en gedood, is voorbij. Gisteren werden alle feiten besproken, vanochtend spraken de nabestaanden van Anne Faber en vanmiddag maakte het Openbaar Ministerie de strafeis bekend.

Daarna was het de beurt aan de advocaten van P. De verdediging zegt dat hun cliënt niet van plan was Anne Faber te verkrachten en te doden, maar "impulsief en agressief" handelde. Ze pleiten voor een lagere gevangenisstraf dan de 28 jaar die het OM eist. Wel zijn ze voor het opleggen van tbs, omdat P. zegt dat hij zich wil laten behandelen.

De advocaten uitten kritiek op de instelling in Den Dolder, waar Michael P. verbleef toen hij de misdrijven pleegde. Een advies vanuit de gevangenis om een nieuwe diagnose te stellen is volgens hen genegeerd. In plaats daarvan kreeg Michael P. al snel meer vrijheden → https://nos.nl/l/2236167

Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! /nos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportages vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: social@nos.nl

En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: /nos

► OVER NOS:
Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:

Twitter: https://twitter.com/NOS
Facebook: /nos/
Download as MP3 | Download as MP4 | Fast Download